Téma: [todo] seznam zařízení, sestavení nástěnky, atd.atd.
To J@M: vymaž v tomto příspěvku věci které jsou již opraveny / hotové ! Dík.
Kde je seznam zařízení které mi jako uživateli patří ? Stránka "paramtery" ? Trvalo mi 10 minut než mě napadlo to hledat tam ![]()
Seznam uživatelů ve skupině - hodila by se (jednovětová) nápověda přímo na místě, o jakou že se to jedná skupinu. Jsou to ti uživatelé kteří mají přístup k mému účtu (např. jen jako read-only ?)
Nadpis sloupce tabulky "Povol" přejmenuj na "Povoleno", takhle jsem na to klikal a čekal že to něco udělá (povolí), ale to je přitom jen informační obrázek.
Seznam zařízení - průvodce i přidat mě přepne na stejnou stránku. Nebo je tam až pak později nějaký rozdíl (nepokračoval jsem v klikání)...?
Nástěnka:
Chtěl bych si nastavit, co na nástěnce uvidím. Např. jen spotřebu ze dvou různých zařízení.
Nebo třikrát teplotu nad sebou. Nebo jinou všelijakou kombinaci.
Dá se to udělat už teď někde v portálu ???
Dále grafy na nástěnce - bylo by dobré mít někde v rožku tlačítko na skrytí grafu, abych si mohl zobrazit jen úvodní tabulkové výpisy jednotlivých položek na nástěnce.
Teď nemám aktivní zařízení, ale probíhá tam automatická online aktualizace hodnot ? Doufám že ano.
Přidávání / registrace uživatelů:
Informovat textem přímo na stránce kde se zadávájí údaje o nepovinnosti zadání soukromých údajů (telefon atd.).
Nechceme sbírat osobní data, jsou s tím starosti.
program ke stáhnutí:
c-prog.php: předává to jako PDF, i když to je textový soubor... takže to nejde otevřít z prohlížeče (musím uložit a přejmenovat)
horní černá linka s odkazy:
můžeš tam dát nějaký JS který tam bude udržovat (vypisovat) čas
bude potřeba dát tento proužek i do ostatních našich webů ať je to všechno sjednoceno