1

Téma: Heslo po nahrání firmware

Podarilo se me nahrát poslední Beta firmware, když se chci dostat do zarizeni nebere me to heslo , na poprve Ano a pak už nic ani test ani moje pred tim, co s tím ? pred jsem pouze zmenil IP adresu .

s SDS - Micro začínám, ale učím se

2

Re: Heslo po nahrání firmware

Mělo by to fungovat - změna firmware nemá změnit heslo.
Pokud to přesto nefunguje (je ztracené heslo), lze ho nastavit do výchozího výrobního nastavení, viz http://wiki.merenienergie.cz/index.php/ … LESHOOTING (odstavec Ruční resetování konfigurace).

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

3

Mně se to taky stalo. Myslel jsem, že jsem něco udělal špatně ... ale koukám, že nejsem jediný :-)
Normálně jsem nahrál BETA 040912, první přihlášení OK, ale po nastavení DNS a nějaké drobností, mi nevzal žádné heslo !
Musel jsem přes HW reset kde mi pak chytnul bootloader ....

SDS micro DIN - firmware 8.7.2014, SDS micro DIN - firmware Beta xx.x.2014
SDS nováček :-) Správce sítě, programátor, kutil .... :-)

4

No, nakonec reset.htm nepomohl až opravou reset HW, s heslem prostě jsem neuspěl, čili at jsem zkoušel co jsme zkoušel , musel jsem nahrát zpět verzi 7.5.2012 , potom pouze jenom přes kabel, vzdáleně to nedopadlo nikdy , i když sedím ve stejné místnosti a na stejné wifi, potom jsem si změnil heslo , odhlásil jsem se a přihlásil a potom jsem nahrál BETA firmware - kabelem stále na stejné IP (výchozí), přihlísit a změnit heslo a odhlásit, potom jsem jenom čekal jestli po změně IP to nedopadne na stejno. Dopadlo to. čili mám v zařízení SDS Micro - poslední BETA verzi .
Po startu mě nešla sběrnice na čidla , po vypnutí a zapnutí naběla , zatím to funguje .

s SDS - Micro začínám, ale učím se

5

To jsou cenné informace - podívám se co tam může být za problém. Doteď nikdo v rámci beta testu tento problém nehlásil, takže jsem předpokládal že je vše ok.
V tomto případě to nechám prověřit a pravděpodobně vydám nový beta firmware začátkem příštího týdne.

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !