1

Téma: Editace dat na portalu

Dobry den,

je v planu moznost editace dat odeslanych na portal?

Uspesne jsme zacali pouzivat dve zarizeni sds micro, ale behem pouzivani se nam na portal podarilo dostat par chybnych udaju, napr. 85 stupnu na jednom cidle teplot. Takovy rozsah uplne rozhodi graf a nenasli jsme moznost,jak data editovat.


dekuji za info,

Milan Volek

2

Re: Editace dat na portalu

Asi by to nebyl problém. Pokud bude více zájemců, můžeme to udělat. Jen se pak vytrácí ta spolehlivost dat. Aby se hned neozvali ostatní, že jim někdo upravuje data. Např. když to používají pro informaci nájemníků o spotřebě.

3

Re: Editace dat na portalu

Tak hadam by si mohol kazdy editovat iba svoje data, nie :-)
Inak mne by sa celkom hodila moznost aj vymazat data za urcite obdobie. Teraz len experimentujem a data na portaly su mox roznych nastaveni. Ked vsetko otestujem, rad by som existujuce data vymazal a zacal pekne odzaciatku.

SDS Macro LCD 485 hw SoC-ARM REV1 100Mbit DF5

4

Re: Editace dat na portalu

No tak určitě jen vlastní data. Ale když už se povolí něčeho editace, vždycky se najdou špekulanti kteří budou hledat chybu v editovaných datech. Mrknu na to a promyslím to. Bude ještě problém s přepočtem spotřeby atd. U teplot/AD to není problém.

5

Re: Editace dat na portalu

Při oživování čidel teploty byla odeslána na portál řada hodnot +85 st. C. Lze tyto hodnoty odstranit? Lze vymazat celou historii pro jedno čidlo resp. historii všech měření odesílaných na portál?

Děkuji za odpověď.

Jan Čada

Re: Editace dat na portalu

Rad bych se zeptal, zda-li je na portale mozne data editovat pripadne alespon selektivne mazat. Mam stejny problem s rozhozenymi grafy jako je zde uz zminovany. Vzniklo to zrejme pri nastavovani vstupu / koeficientu prepoctu resp. aktualniho stavu pocitadla, aby to sedelo s vodomerem. Stacilo by vymazat ten jeden zaznam s nesmyslne velkou hodnotou a vse by bylo zase OK. Ted jsou grafy nepouzitelne prave kvuli teto jedne chybne hodnote, ktera se v grafu tvari jako Mount Everest a ostatni mereni/hodnoty delaji jen plochou caru na 0.

7

Re: Editace dat na portalu

V této chvíli ta možnost není. Ale dle požadavků z poslední doby, to budeme muset dodělat. V této chvíli použijte výběr období pro načtení správných hodnot.

8

Re: Editace dat na portalu

Připojuji se k žádostí o možnost editace dat na portálu
Díky.
Jaromír

9

Re: Editace dat na portalu

Také by se mi ta funkce smazání nesmyslných hodnot moc hodila, díky. Ondra

10

Re: Editace dat na portalu

Připojuji se k možnosti editovat data na portálu.  Několik dnů se mi odesílala chybná data na portál a díky tomu jsou zde špatné výsledky. Prosím alespoň o možnost některé záznamy smazat.
Děkuji

11

Re: Editace dat na portalu

Prosím napište email přímo na výrobce ( viz http://onlinetechnology.cz/clanky/kontakt ), to urychlí řešení čehokoliv s ePortálem. Děkuji.

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !