Téma: Česká verze - SDS_MICRO_031013_CZ
Aktualizoval jsem SDS MICRO (hw SoC-ARM REV4 100Mbit DF5) z "SDS_MICRO_160313_CZ" na "SDS_MICRO_031013_CZ" a všiml jsem si, že na stránce "/s0.htm" se už neukazuje stav počítadla elektroměru, tj. současná naměřená hodnota v kWh (dle přepočtu celkově naměřených impulzů a hodnoty počtu impulzů na kWh), ale hodnota od posledního provedeného odečítání. Připadá mi škoda tuto hodnotu (shodný stav s elektroměrem) přestat ukazovat. Hodila se minimálně při občasných korekcích oproti skutečnému stavu na elektroměru. Nyní je tak potřeba pokaždé vstupovat do nastavení, kde si zjistím stav počítadel impulzů, přepočítat si impulzy na kWh a pak to porovnávat se skutečným stavem na elektroměru. Nahrazení skutečného stavu za stav od posledního odečtu mi přijde jako unáhlený. Místo nahrazení by možná bylo lepší přidání tohoto do pravé části kde se již zobrazuje cena od posledního odečtu a aktuální spotřeba. Nevím jestli se jedná o chybu nebo záměr, ale na Changelog není výslovně uvedeno, že by se tato část měnila.