1

Téma: Mrtve? SDS Micro DIN IO 6 R6

Mam tu SDS Micro DIN IO 6 R6, ktere lezelo cca pul roku v supliku a cekalo az bude cas na onsite instalaci. Po zakoupeni jsem jej otestoval jestli zije a odlozil.
Dnes jsem jej chtel instalovat, jenze neni dostupne na nastavene IP adrese, web, ani ping, zkousel jsem reset asi 10x a zadna zmena. Tak jsem pripojil mikrotik a koukal na Torch co z nej leze. Po zhruba 5ti minutach posle z 192.168.1.250 nekam paket a konec, MAC: 02:00:be:ef:06:16. Na dhcp server taky nereaguje. Jinak sviti, port blika. Zaznam pro 192.168.1.250 v arp tabulce se nepravidelne ukazuje a mizi. Napada nekoho neco ? Poslal bych to na reklamaci, ale jsem idiot. V navodu se pise, propojte reset jumperem jinak neni reset stabilni, tak jsem porusil plomby abych to mohl udelat, protoze jinak to nejde.

2

Re: Mrtve? SDS Micro DIN IO 6 R6

Sice netuším, co by tomu mohlo být, ale v každém případě: bez obav to pošlete výrobci na výměnu.

Kvůli RSTD se musí krabička otevřít, to je zcela v pořádku.

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

3

Re: Mrtve? SDS Micro DIN IO 6 R6

Mám také problém s SDS Micro DIN IO6 R6 - nové cca1 týden, vypadává komunikace - nutné vypnout napájení pro obnovení komunikace, připojil jsem přímo na router a měnil IP a MAC adresy - nejdéle komunikuje cca5 hod. Firmware aktuální, programy SDS-C jsem neinstaloval, relé ani čidla nejsou připojena. Připojení datového kabelu -. svítí trvale zelená, problikuje žlutá (asi čtení NTP času - svítí stejně i při nemožnosti se na zařízení přihlásit (vyzkoušeny prohlížeče Exporer, Mozilla, Google Chrome).

4

Re: Mrtve? SDS Micro DIN IO 6 R6

Mrkněte do kontaktů na http://www.merenienergie.cz/kontakty a domluvte se po telefonu co dál. Postup bude asi stejný jak píše o kousek výš Adam.

5

Re: Mrtve? SDS Micro DIN IO 6 R6

Kazdopadne diky, zaslano zpet na reklamaci.