Téma: Aktualizace sdnímačů teplot
Při přidávání snímačů teplot se i po uzamčení pozice snímače posunou na odemknutou pozici. Dojde k tomu pokaždé když potvrdím tlačítko PROHLEDAT.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz
Network Monitoring System - SDS - Síťový Dohledový Systém
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » Portál měření energie » Aktualizace sdnímačů teplot
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Při přidávání snímačů teplot se i po uzamčení pozice snímače posunou na odemknutou pozici. Dojde k tomu pokaždé když potvrdím tlačítko PROHLEDAT.
Můžete udělat několik screenshotů ?
O co se přesně jedná, o web v zařízení SDS, nebo o portál (dle zařazení tohoto příspěvku) ?
Jedná se o web sds zařízení. Pokaždé když dám prohledat nové, tak se staré posunou na nezamcenou pozici a zamčené jsou prázdné. U těch zamcenych zůstává název, kterým jsem nazval jednotlivé snímače.
Přesně toto samé se děje i u mě. Po uzamčení čidel a "znovuprohledání" zůstanou zamčené pozice prázdné a čidla se posunou za zamčené. Čidla 1-16 (sběrnice A, zapojeno 13 čidel) jsou o.k., ale děje se tu u druhé řady čidel t.j. 17-32 (sběrnice B, zapojeno 6 čidel).
FW 15.11.2015
Takže se jedná o SDS MACRO ?
Máte nejposlednější firmware ?
Stále se od vás snažím zjistit základní informace . . .
a až teprve tyto informace budou zde k dispozici, pak se s tím bude dát něco dělat . . .
Ano.Jedná se o SDS Macro.
Ano já mám aktuální FW viz. příspěvek výše. (Avšak tento problém se vyskytl i u předchozího FW. Čekal jsem, že se třeba tento problém u dalšího FW neobjeví)
Udělal jsem i sreenshot, ale nepřišel jsem na to, jak to sem vložit )-:
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » Portál měření energie » Aktualizace sdnímačů teplot