Téma: PWM a servo ... ?
Nemáte někdo vyzkoušené ovládání modelářského serva přes PWM ? Nevím jestli to půjde, když SDS používá jen celé čísla ... Nejaké nápady ???
SDS nováček :-) Správce sítě, programátor, kutil .... :-)
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz
Network Monitoring System - SDS - Síťový Dohledový Systém
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » SDS-C (PLC) » PWM a servo ... ?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nemáte někdo vyzkoušené ovládání modelářského serva přes PWM ? Nevím jestli to půjde, když SDS používá jen celé čísla ... Nejaké nápady ???
Zařízení SDS nabízí klasickou PWM, kde si lze nastavit frekvenci a střídu, takže pokud je servo které umí PWM použít jako svůj vstup, tak zbývá jen vyřešit přizpůsobení napěťových úrovní.
To TiborTeam: nechceš tady na fóru založit sekci typu "Připojování periférií k zařízením SDS" a starat se o to? Aby to nebylo roztříštěné všude možně.... Musel bys to ale plnit obsahem a odpovídat ostatním uživatelům na jejich následné otázky...
No od toho bych něchtěl odrazovat TiborTema.., rozhodně ho nemíním nijak hanit, ale vše se točí kolem elektro znalostí.. a o těch jeho mám jisté pochybnosti.. takže sekci založím a starat se o to budu jak o všechno jiné tady na fóru včetně odpovědí samozřejmě ![]()
Dííík ![]()
Já nepatřím mezi ty co nakoupí HW, zapojí, a koukají jak to funguje ![]()
Raději budu zkoušet, vymýšlet, a hrát si s hardware ![]()
Nějaké drobnosti už mám a ta nová sekce se hodí !!!!
U toho serva je problém, že se řídí délka pulzu. Frekvence je kolem 50Hz co jde nastavit na SDS ale co s tou délkou ???
Příklad řízení serva
Dáme do TO-DO, mohla by to být obecně užitečná věc..
Dáme do TO-DO, mohla by to být obecně užitečná věc..
Děkuji !!!! ![]()
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » SDS-C (PLC) » PWM a servo ... ?