1

Téma: PWM a servo ... ?

Nemáte někdo vyzkoušené ovládání modelářského serva přes PWM ? Nevím jestli to půjde, když SDS používá jen celé čísla ... Nejaké nápady ???

SDS micro DIN - firmware 8.7.2014, SDS micro DIN - firmware Beta xx.x.2014
SDS nováček :-) Správce sítě, programátor, kutil .... :-)

2

Re: PWM a servo ... ?

Zařízení SDS nabízí klasickou PWM, kde si lze nastavit frekvenci a střídu, takže pokud je servo které umí PWM použít jako svůj vstup, tak zbývá jen vyřešit přizpůsobení napěťových úrovní.

To TiborTeam: nechceš tady na fóru založit sekci typu "Připojování periférií k zařízením SDS" a starat se o to? Aby to nebylo roztříštěné všude možně.... Musel bys to ale plnit obsahem a odpovídat ostatním uživatelům na jejich následné otázky...

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

3

No od toho bych něchtěl odrazovat TiborTema.., rozhodně ho nemíním nijak hanit, ale vše se točí kolem elektro znalostí.. a o těch jeho mám jisté pochybnosti.. takže sekci založím a starat se o to budu jak o všechno jiné tady na fóru včetně odpovědí samozřejmě smile

4

Dííík tongue
Já nepatřím mezi ty co nakoupí HW, zapojí, a koukají jak to funguje smile
Raději budu zkoušet, vymýšlet, a hrát si s hardware smile
Nějaké drobnosti už mám a ta nová sekce se hodí !!!!

U toho serva je problém, že se řídí délka pulzu. Frekvence je kolem 50Hz co jde nastavit na SDS ale co s tou délkou ???
Příklad řízení serva

5

Dáme do TO-DO, mohla by to být obecně užitečná věc..

6

hrnous napsal:

Dáme do TO-DO, mohla by to být obecně užitečná věc..

Děkuji !!!! cool