1

Téma: Skupiny na novém portálu

Dobrý den,
po vytvoření účtu a přidání zařízení na novém portálu jsem v menu nastavení přidal uživatele do skupiny. Po přihlášení přidaného uživatele na portál vidím nástěku všech cizích zařízení na portálu (mirošovice, bohumín atd.) a údaje z "demo Makro", ale ne data z mého zařízení.
Jakým způsobem přiřadím uživatele do skupiny, tak aby viděl jen to zařízení se kterým je ve skupině?

R. Vrba

2

Re: Skupiny na novém portálu

POTVRZUJU! a hlásím!

3

Hned na to mrknu. Docela hrubá chyba. Dík za upozornění.

4

Už jsem to dal do kupy. V nastavení zařízení (tedy jen pro majitele - vedoucího skupiny) je k dispozici možnost přiřazení zařízení uživatelům. Nastavte tam uživatele pro kterého je ono zařízení určeno a uložte změny.

Po přihlášení uživatele (read-only) budou zobrazena jen jemu přiřazená zařízení.

5

Super,  teď už to jde,
ale
1- jenom jeden uživatel na zařízení? Bylo by lepší kdyby to byly opravdu skupiny uživatelů, tak jak je v názvu.
2- v menu nastavení - seznam zařízení - po kliknutí na uživatele se otevře nastavení dat uživatele misto výběru který uživatel má přístup
3- jdou na portál data z UPS ? tj. napětí na baterii, spotřebovaná energie atd. ?

6

V prvotním návrhu bylo zvoleno toto řešení. Mělo to být pro bytové domy atd. kde majitel (správce) udržuje tyto zařízení a jednotliví nájemníci vidí pouze své zařízení. Do budoucna to rozšíříme i na možnost vidět více uživatelům více zařízení.

To nastavení uživatele je tam správně - bylo to tak myšleno. Až se bude řešit tabulka uživatelů k zařízení, změním odkaz na nastavení.

Data na portál jsou zasílána c-programem staženým z portálu. Nicméně speciální program pro data která uvádíte, teprve chystáme.

7

Ano tak jak j@m říká.

j@m napsal:

Do budoucna to rozšíříme i na možnost vidět více uživatelům více zařízení.

Nájemník může mít více kusu SDS na jeden byt (jedno u vodoměru, plynoměru a další u elektroměru...).

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

8

Nooo toto už funguje i teď. Akorát tam není možnost "sdílení" jednoho zařízení více uživateli. Musí se udělat tabulka s lidmi, kteří mají k tomu danému zařízení přístup.

9

Dobrý den,
na jednom zařízení SDS Macro mám 8 elektroměrů a potřeboval bych, aby uživatelé viděli jen ten svůj elektroměr. Když jsem dal nového uživatele a k němu přiřadil nové zařízení jen s tím jedním vstupem, tak to neukazuje žádná data. Nevím, jak mám udělat tu tabulku. Děkuji