1

Téma: Přepočet impulsů S0 na kW

Zdravím,
dnes jsem si kontroloval podle elektroměru a podle SDS spotřebu a mám tam podstatný rozdíl.
Asi mám tedy nastaven špatný přepočet. Mám elektroměr DC4 a na něm je několik údajů a to 500/kW ale i 250/kW.
Mám nastaveno 500 a nesedí to, pro 250 impulsů je to lepší, ale zdá se mi že to taky neni ono. Netušíte jak je to v DC4 nastaveno? Hledal jsem u výrobce, ale nenašel jsem to - lze to i nastavit.
Díky za pomoc
  Martin

2

Re: Přepočet impulsů S0 na kW

Je potřeba přečíst nastavení elektroměru. Zřejmě k tomu bude potřeba specifický software a hardware.

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

3 Naposledy upravil: vkalina (2012-05-27 21:23:31)

Dobrý den, mam trochu problém. Mám SDS-MICRO light E (novou verzi) připojené přes S0 k elektroměru (1000 imp kWh), ale zjistil jsem, že se mi ztrácí impulzy (cca tak 30%). Elekroměr připojen 0,5m belden CAT5. Napájeno 12V . Na vstupu S0 jsem naměřil 9V. Dále mi hlásí analogový vstup  AD3 1,411V  i když na něm není nic připojeno. Co stím ?

4

Můžete nakreslit schema ?

Máte to zapojeno stejně jako na http://wiki.merenienergie.cz/index.php/ … AD_svorek: ?

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

5

500 imp. platí pro led didu na elektroměru, 250 imp. je správná hodnota pro nastavení SDS