Téma: [vyřešeno] Echoinline
Chtěl jsem na consoli nacpat na řádek víc informací a tak jsem zkoušel psát místo echo příkazem echoinline. Ale nic mi to nepíše. Funguje to někomu?
Tony
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz
Network Monitoring System - SDS - Síťový Dohledový Systém
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » SDS-C (PLC) » [vyřešeno] Echoinline
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtěl jsem na consoli nacpat na řádek víc informací a tak jsem zkoušel psát místo echo příkazem echoinline. Ale nic mi to nepíše. Funguje to někomu?
Tony
Chce to nejnovější FW. Je to nová funkce.
FW z 20.12.2012. V simulátoru to na consoli píše, v SDS ne.....
Je to v dokumentaci (http://wiki.merenienergie.cz/index.php/ … _Changelog). Máte micro? Pro macro ještě nebyl nový FW s touto funkcí. Jestli to nejede, bude potřeba opravy.
Ano, jedná se o SDS-MICRO, FW z 20.12.2012 a echoinline nic na konzoli nepíše... Pro jistotu jsem si to vyzkoušel i v simulátoru kde to funguje jak má... Stačí vyzkoušet na standartním programu z eportalu kde se v echotime změní echo na echoinline... Proto jsem sem psal dotaz jestli to někomu funguje.... aby se ověřilo jestli to je chyba nebo ne....
také mi to nefunguje
MICRO FW 20.12.2012
s aktuálním SDS_MICRO_040213_CZ.BIN už to jde, díky
Potvrzuju. Jde to. Ale dns resolver pořád neopraven... :-(
echoinline bylo opraveno ve FW 4.2.2013, od té doby funguje.
Předtím tam byla chyba že místo na konzoli to psalo do pole text[].
dns_resolver je v řešení, čím více informací ke konkrétnímu problému bych mohl dostat, tím dříve to bude.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » SDS-C (PLC) » [vyřešeno] Echoinline