1

Téma: Export csv z SDS

Zdravim.
Mel bych dotaz ohledne csv, ktere si muzu nacist primo z SDS. Ten csv ma 60 polozek a nekterym z nich nerozumim, co presne znamenaji. Existuje nekde popis tech promennych? Mam napsany programek na vycitani dat z SDS a cim vic toho budu vedet, tim lip. Napriklad promenna "S0_3_imdiff". Na tomto vstupu mam elektromer a hazi to cisla, ktera nedokazu nijak zaradit.
Na konci csv mam promennou "Temp_1", coz je teplota prvniho cidla. Predpokladam, ze po pridani dalsich cidel teploty se pridaji dalsi sloupce, je to tak? SDS umi az 16 cidel. Nebylo by lepsi, aby tam ty promenne byly porad, prestoze mam pouze jedno cidlo? Jde mi o to, ze i po pridani dalsich cidel se nezmeni struktura csv.
A jeste jeden dotaz - mohla by se do toho csv zakomponovat i teplotra primo SDS?
Predem dekuji za odpovedi...

2

Re: Export csv z SDS

Hmmm seznam nevím jestli někde je... ono taky viz http://forum.merenienergie.cz//viewtopic.php?id=394
Obecně (pro teď) doporučím odsledovat hodnoty podle toho, co ukazuje webové rozhraní SDS.

V rychlosti: imdiff je vzdálenost mezi posledními impulsy pro daný S0 vstup (v milisekundách), dá se z toho přímo vypočítat výkon atd.
Ano, další sloupečky (Temp_1,2,3...) přibudou podle čidel.

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

3

Re: Export csv z SDS

Dekuji za info, uz se v tom csv pomalu orientuju.
Jeste bych se chtel jednou zeptat, nedostal jsem odpoved. je mozne do toho csv dodelat teplotu SDS a vsech 16 teplotnich cidel, prestoze jsou zapojena pouze 4? Jde mi o konstantni format toho csv, aby se nezmenil ani po pridani dalsiho teplotniho cidla. Dekuji.