vkalina napsal:sds lightE jsem u Vas kupoval pred tydnem a hlasi to 1MB DataFlash ta verze u ktere se kousou promenne ma 256kB DataFlash.
Jaká hodnota je u DFx (na místě toho x) v úvodní obrazovce ? Výrobce měl možnost osadit různé velikosti paměti DF, a nejmenší co osazuje je 256kB. Je zde možnost si ji vyměnit za "větší" typ, tato řada pamětí má stejné pouzdro, zapojení pinů i komunikační protokol, a různé velikosti vnitřní flash. Samozřejmě FW to (zatím) neumí využít.
I to nejnovější SDS udržujte aktualizované, firmware je dostupný na WiKi, zadarmo.
Dělat podporu pro neaktualizované SDS mne neláká.
vkalina napsal:Neuvazu je se o zvetseni velikostu uzivatelske stranky alespon 512kB ? Vyhledem k tomu, ze se musi obrazky vkladat primo do kodu, ...
Určitě se o tom uvažuje u SDS-TTCPRO. U starších SDS (MICRO-MACRO-UPS) je problém s různou DF, osazenou výrobcem. Proto je firmware omezen tak jak je tomu teď.
Někdy v budoucnu se to může změnit (detekce velikost DF, možnost uživatelské výměny součástky...).
U obrázků bych doporučil změni na 16 barev, uložit do PNG nebo GIF... ať ten base64 pak není tak velký.
Nebo kreslit pomocí JavaScriptu...
Nebo nejlépe stahovat z nějakého web serveru, kde je hostovaný web... nakonec i ta webová stránka by tam mohla být, a jen si přes PHP skript (nebo jiný), běžící na tom serveru, stahovat data, ukládat je do DB, a nabízet uživatelům...
vkalina napsal:... ale ja tam ten kod daval prez klip , nejak jsem prehlid tu ikonu s adresarem. Uz je to v pohode
Jsem rád že se to vyřešilo. Na ten Ctrl+V se někdy podívám.
Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !