1

Téma: dotaz před zakoupením

Dobrý den

Předem se omlouvám, že píší sem, ale na webu jsem neviděl jinou možnost kontaktovat výrobce, či prodejce. Líbí se mi webový teploměr SDS MICRO light2 . Chtěl bych jej použít na monitorování potrubí ústředního topení, často mi na půdě zamrzalo. Obalil jsem ho teĎ výrazně izlolací, ale rád bych měl aktuální info o stavu, zvláště, když se v místě moc nepohybuju. Líbilo by se mi, kdyby toto zařízení posílalo na mail nějaké pravidelné reporty, nebo hlášení pokud teplota moc klesne. Rozumím tomu tak, že eportal je k dispozici zdarma všem kdo toto zařízení mají? Nevadí, že jsem za NATem?
Rozumím tomu tak, že max dálka kabelu pro čidlo je 20m ? Pokud budu potřebovat meřit hodnoty z různých míst v domě a budu nucen použít více jednotek SDS MICRO light2 lze na portale svazat výsledky z více míst tak, abych to viděl v jednom grafu?

díky moc
MH

2

Re: dotaz před zakoupením

Dobrý den, eportal je a vždycky bude zdarma pro všechy zařízení SDS schopné nahrát dostatečně veliký program.
Zařízení odesílá data směrem ven, ne dovnitř, takže NAT nevadí pokud projde klasický HTTP požadavek směrem ven.
Délka kabelu k čidlu závisí na jeho parametrech, způsobu vedení, rušení a dalších aspektech, může to být i podstatně víc, pokud bude zapojen tak jak se patří, to dohledáte na wiki či zde na fóru, pro delší vzdálenosti použijte UTP kabel.

Ohledně sloučení grafu odpoví kolega J@M

s.

3

Re: dotaz před zakoupením

Na eportálu nelze spojit více sds zařízení do jednoho grafu. Ale samozřejmě jako jeden uživatel můžete mít vícero zařízení pod jedním účtem. Pak např. na nástěnce uvidíte vše pěkně pod sebou pohromadě.

Pokud byste ale vyžadoval jeden graf, je tu možnost doplnit generovaný c-program z eportálu o čtení dat z ostatních sds a zasílat na eportál všechna data najednou jedním "hlavním" sds. Ale už to chce trochu ovládat programování sds.