1

Téma: Jak nahrát data z eportal.merenienergie.cz

Vlastním teprve krátce  SDS MICRO Light E - R2.  Mohl by mi tu někdo poradit jak vyřešit problém s nahráním konfigurace z eportal.merenienergie.cz. Jde mi o to, že do SDS MICRO jsem si nahrál jako user.htm soft Termostat - spínání dvou relé. Ten funguje jenže jakmile nahraju do SDS konfiguraci pro eportal.merenienergie.cz začne odesílat data na portál ale přestane fungovat  Termostat. Termostat bych rád využil pro ovládání ohřevu TUV. Ale zároveň bych rád kdyby se vše zapisovalo do grafu. Lze to nějak udělat aby tyto věci běželi současně. Děkuji.

2

Re: Jak nahrát data z eportal.merenienergie.cz

Musíš ty dva programy spojit do jednoho a teprve to potom nahrát.
To vyžaduje minimální znalost programování.  Možná by stačillo jen v textovém editoru ty dva .c soubory spojit do jednoho. Potom najdi dva výskyty funkce main() a obsah té první zkopíruj za obsah té druhé a tu první potom celou vymaž.

3

Re: Jak nahrát data z eportal.merenienergie.cz

Děkuji za reakci tak nějak jsem experimentováním k tomu taky došel.  Chtěl bych se zeptat nepoužívá někdo
Termostat - spínání dvou relé. Přes web nastavím tři časy kdy má relé sepnout, ale vždy funguje puze první záznam. U druhého a třetího nedojde k sepnutí i když teplota na čidle je nižší než TČ. Podotýkám, že časy se nepřekrývají.