Téma: Zvýšená nestabilita po update FMW
Mám Micro Light E RS 232 a před týdnem jsem porušil zlaté pravidlo „Jestliže něco funguje nešťourej se v tom“ a historický FMW 230414 (či možná dokonce i 301113) nahradil aktuálním z 9.9.2014.
Mám na tom řízení TČ kdy využívám jak komunikaci přes RS232, 16 teploměrů, PWM, odesílání dat na portál a vlastní webovou stránku. Stále je to ve vývoji a většinou mám v e Firefoxu otevřenu svoji stránku user.html založenou na demu, doplněnou o SVG a načítá přes get více jak 100 hodnot a v druhé záložce stránku SDS_C (cgi_pg?p=6) z které občas volám změnu uživatelských proměnných. Doposud vše šlapalo jako hodinky (když jsem vyměnil zdroj který dříve způsoboval nečekané restarty) ale po update FMW se chování změnilo.
Pokud dám refresh stránky uživatelských proměnných tak poměrně často dochází k restartu (nebo změně více uživatelských proměnných sys 140-149 což nejsem momentálně schopen přesně rozlišit). V závěru sekce init mám odeslání mailu na pevnou adresu s pevným textem že došlo k restartu, ale to nyní nefunguje. Nefunguje to ani po vypnutí a zapnutí SDS přestože před tím s tím nikdy problém nebyl. Vždy v 9.00 ráno odesílám mail s různými sumacemi, tj. mnohem náročnější mail a ten přitom odejde bez problémů.
Ve vlastním SDS-C jsem se skoro nehrabal (jen ovládání relé přímo přes konkrétní SYS() jsem nahradil obezličkou přes DEFINE) a v HTML kódu stránky jsem zaokrouhloval ve grafice SVG na jedno desetinné místo z původně vygenerovaných 5-6 pozic za tečkou.
Nepozorujete někdo podobné problémy či máte nějaký tip v čem mohl nastat nyní problém? Děkuji