1

Téma: [vyřešeno] S0 mi nic nedává

Zdravím,
  zapojil jsem MicoDIN a dva dny mi měří teploty i je posílá na web. Prostě super. Dnes jsem zapojil od Vás koupený Watmetr nebo jak to mam nazvat a 20 a 21 jsem připojil na S0 a S1 správnou polaritou. Na Voltmetru mi ukazuje 11.89V že je na těch svorkách.
  MICRO funguje dál teploty mi dál posila na web. ale když se kouknu do aktualniho stavu vidím všechny tři Opto vstupy OFF.
  a také v okamžité spotřebě ani jednoho nevidím že by tam něco naskočilo po té co jsem za měřák zapojil stolní lampu s dostatečně znatelným výkonem.

Kde bych měl co ještě změřit a zkontrolovat či aktivovat či zapnout abych viděl že něco z měřáku dostávám? V návodech jsem se nic o napětí nedočetl.

Předem diky za radu.
Karel

2

Re: [vyřešeno] S0 mi nic nedává

Co to je za měřící přístroj? Nějaký link by nebyl?

Vstupy S0 očekávají změny 0-1-0-1... a dle jejich vzdáleností v čase počítají výkon.

Nevím jak přesně máte zapojeno co píšete.

3

Zdravim,
   tak vše beru zpět byl jsem moc netrpělivý a hodnoty se mi neukazovaly ihned na meraku1.

Když se na vše koukám dnes tak mi vážně naběhly udaje na sys[495] ač bych čekal že budou na 493 neb jsem zapojil dva dráty z "hodin" do S0+ a S0- .

Takže nyní vidím celkové spotřebované watty.

Měl bych tedy doplnující dotaž proč to vidím až na třetí pozici?

A jak se spočítá okamžitá spotřeba. délku času od posledního měření sys[594] jsem našel ale nějak mne nedocvakává ta rovnice. Vy ji máte na vaší defaultní stránce s0.htm spočítanou. Prosím pošlete mi jen co je  za tím skované.

Diky moc
Karel

4

KarelS napsal:

a jak se spočítá okamžitá spotřeba. délku času od posledního měření sys(594) jsem našel ale nějak mne nedocvakává ta rovnice. Vy ji máte na vaší defaultní stránce s2.htm spočítanou. Prosím pošlete mi jen co je  za tím skované.

Podívejte se například sem: http://micro.merenienergie.cz/phpsend.htm

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !