1 Naposledy upravil: jurda23 (2016-10-05 21:48:59)

Téma: Prosím jak vytvořit web stránku

Prosím poradí mi někdo jak mám vytvořit web stránku kde budou vypsány aktuální teploty sběrnice A i B s obnovováním
předem moc děkuji

2

Re: Prosím jak vytvořit web stránku

Je potřeba vytvořit html stránku s objekty kde se budou teploty zobrazovat. Pak přej javascript a DOM nčítat data z sds. Jak na to uvidíte ve zdroji stránky http://85.207.70.2:10000/user.htm

3

To sice ano ale odkaz je pro macro a ten je rozdílný a k sds big jsem nenašel žádnou dokumentaci

4

Ještě nechápu jak spojit s prog. pro posílání dat na portál
vložil bych zdroj kod ale nejde mi to

Upozornění! Před odesláním vašeho příspěvku musíte opravit tyto chyby:

Too more links in message. Allowed 2 links. Reduce number of links and post it again.

5

Stránka bude stejná jako pro Macro. Akorát se musí používat jiné data dle wiki. Hledejte m2m příp sharing.

6

jurda23 napsal:

Prosím poradí mi někdo jak mám vytvořit web stránku kde budou vypsány aktuální teploty sběrnice A i B s obnovováním
předem moc děkuji

Opráším toto téma. Jaký program používáte pro tvorbu web.stránek(něco na způsob drag and drop) pro SDS?

Předpokládám, že to nikdo nepíše přímo v html.

7

Všechen web, který vidíte ve webové administraci všech SDS, je vytvořen ručne zápisem v HTML. Využívají se i další technologie (JS, CSS atd.) ale vše se píše ručně.

Samozřejmě pro UserWEB projekt může být vhodné si web udělat v nějakém návrhovém SW, ale to už je na schopnosti každého.

Výhodou může být, u SDS které mají SD kartu, umístit webové stránky na tuto kartu. Pak lze dělat i větší psí kusy (ne že by to i s UserWeb projektem nešlo)...

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !