Téma: Prosím jak vytvořit web stránku
Prosím poradí mi někdo jak mám vytvořit web stránku kde budou vypsány aktuální teploty sběrnice A i B s obnovováním
předem moc děkuji
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz
Network Monitoring System - SDS - Síťový Dohledový Systém
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » SDS-BIG , SDS-BIG2 » Prosím jak vytvořit web stránku
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Prosím poradí mi někdo jak mám vytvořit web stránku kde budou vypsány aktuální teploty sběrnice A i B s obnovováním
předem moc děkuji
Je potřeba vytvořit html stránku s objekty kde se budou teploty zobrazovat. Pak přej javascript a DOM nčítat data z sds. Jak na to uvidíte ve zdroji stránky http://85.207.70.2:10000/user.htm
To sice ano ale odkaz je pro macro a ten je rozdílný a k sds big jsem nenašel žádnou dokumentaci
Ještě nechápu jak spojit s prog. pro posílání dat na portál
vložil bych zdroj kod ale nejde mi to
Upozornění! Před odesláním vašeho příspěvku musíte opravit tyto chyby:
Too more links in message. Allowed 2 links. Reduce number of links and post it again.
Stránka bude stejná jako pro Macro. Akorát se musí používat jiné data dle wiki. Hledejte m2m příp sharing.
předem moc děkuji
Opráším toto téma. Jaký program používáte pro tvorbu web.stránek(něco na způsob drag and drop) pro SDS?
Předpokládám, že to nikdo nepíše přímo v html.
Všechen web, který vidíte ve webové administraci všech SDS, je vytvořen ručne zápisem v HTML. Využívají se i další technologie (JS, CSS atd.) ale vše se píše ručně.
Samozřejmě pro UserWEB projekt může být vhodné si web udělat v nějakém návrhovém SW, ale to už je na schopnosti každého.
Výhodou může být, u SDS které mají SD kartu, umístit webové stránky na tuto kartu. Pak lze dělat i větší psí kusy (ne že by to i s UserWeb projektem nešlo)...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
SDS PLC/PAC: Měření Energie & OnlineTechnology.cz » SDS-BIG , SDS-BIG2 » Prosím jak vytvořit web stránku