1

Téma: Sds mikro teplomer

Dobry den zakoupil jsem tuto uzasnou vecicku kterou chci pouzivat prevazne na mereni teploty.Zatim nerozumim programovani SDS snad casem ,nahral jsem konfiguraci na posilani dat na vas eportal vse funguje akorad od te doby kdyz se v me siti pipojim do SDS mikra tak v SDS WEB STRANKA me prestalo ukazovat teploty .Mohu se jeste zeptat nerozumim programovani zda jsou nejake stranky s nejakymi typy .Dekuji moc za pomoc

2

Re: Sds mikro teplomer

Zkusme to na fóru - tedy zde smile

3

Dobrý den. Mám stejný problém. Už je to vyřešeno?

4

Teď nevím jaký je c-program pro zobrazení teplot a odkud máš HTML stránku. Pokud k teploměru byl njky c-program, ten z portálu jej samozřejmě přehrál. Tedy je možné, že uweb stránka přestala pracovat, protože nemá data.

Na portálu je jedna verze programu, do které se dá vložit jiný program a pak by měl fungovat jak teploměr, tak portál.

může se někdo z adminů,nebo zkušenějších vyjádřit,jak funguje ten software Easy Logic?
Jestli to třeba není softík,kde přes nějakou tabulku naklikám podmínky relé v závislosti na vstupech a soft mi
poté převede tuto tabulku na C-program?

Něco takového by pomohlo asi více lidem smile

6

Je to napsáno v nápovědě k tomu programu. Nakliká se to přes user.html a uloží do sds. sds pak už samo dělá co se předtím nastavilo.

c-program je jeden v sds a zpracovává pouze nastavené závislosti.