Zdar pánové,
naštěstí zatím nemám problém s přerušením aktualizace, ale pro změnu mi nejde spustit. Jedná se o stejný model, starý FW je 5/2012, tedy rev4. Nedaří se mi spojit s programem SDSC, ani ve verzi 020317, ani ve verzi 060216. Jediná verze, která se spojí je 231111, ovšem tam jsem nenašel možnost aktualizace FW. Asi by to chtělo ten starší program AND_BOOTLOADER.exe, ale nikde jsem ho nenašel, ani v PC, ani na wiki. Nemáte ho někdo náhodou zálohovaný? Díky, Tom
edit 1:
Nakonec to klaplo se spojením přes router. Nevím k čemu došlo, ale jede to...
edit 2:
Když jsem psal tento článek (proces byl na nějakých 87%) tak to asi dojelo do 100%, a pak to záhájilo 1. resent. T psalo to furt work, tak jsem to nechal, ale už jen hromadily chyby (asi to ztratilo IP). Vypl jsem to, zkusil HR a nic. Nedá se ani manuálně zapnout bootloader. Úpně zhasly diody na RJ45, dioda napájení svítí zeleně. použil jsem FW: SDS_MICRO_181217_CZ.bin . Předpokládám, že Micro můžu vyhodit a objednat nové? Díky za odpověd...
edit 3:
Nedalo mi to a ještě jednou jsem zkusil manuální bootloader, překopat LAN do rozsahu IP v defaultu Micra a světe div se, podařilo se. Když probíhá upload, nesmí se opravdu na PC nic dělat. Když se na 2x nechytne, je třeba zkoušet znovu. Po 4 hodinách se mi opravdu podařilo aktualizovat a rozjet zařízení, které jelo 5 let bez zaváhání. Tak snad novinky stojí za to. Prostuduju až zítra...