1

Téma: SDS MINI - Aplikace

Mám SDS MINI Light a mám problém s komunikací s aplikaci pod Android. Vše jsem již asi 100x kontroloval a stále nekomunikuje. Test komunikace neproběhne. Mám ještě SDS micro a ten komunikuje bez problému. Porty jsem zkoušel různé a nic. Verzi firmware je 4.8.2020.

Prosím o radu děkuji.

2

Re: SDS MINI - Aplikace

Prověřím a pokud tam je problém tam se bude obratem řešit.

Aktuální verze FW pro MINI je ale novější.

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

3

Tak jsem provedl aktualizaci FW na 13.4.2021 a výsledek je stejný.
Stále nekomunikuje.

4

Kolega se to chystá protestovat, prosím vydržte.

Máte ještě jiné SDS na kterém by to šlo zkusit ?

Jak se připojujete, tzn. jste na stejné síti, nebo jdete přes router ? přes internet ? a máte port forwarding správně nastavený atd. ?

Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !

5 Naposledy upravil: lubospal (2021-04-15 19:05:49)

Mám ještě SDS MICRO a to běží s aplikací bez problému. Obojí je ve stejné domácí síti.
Přístupy zatím jen v rámci domácí lan. SDS MINI přes www rozhraní a aktualizace bez problému
akorát s aplikací nechce kamarádit.

6

A máte nastavený UDP port (typicky 280) stejně jak v konfiguraci toho SDS MINI (ve webovém rozhraní - administrace nastavení), tak v té mobílní aplikaci ? To samé pro heslo ?

SDS MINI jsem otestoval a UDP protokol který aplikace používá, na něm funguje správně.

Pokud vám to tedy nejde, je tam nejspíše špatná konfigurace (nesoulad mezi tím co jste nastavil do SDS a co do aplikace), nebo může být chyba v aplikaci (tu jsem ještě nezkoušel).

7

Mám vše nastavené dobře. Adresu, port, heslo to je vlastně vše co se nastavuje.
Kontroloval a přepisoval jsem to mnohokrát. Port jsem měnil dle návodu v širokém rozsahu
a stále stejné. SDS micro aplikace i web OK a SDS miny pouze web a aplikace nic?

8

Vypadá to asi že aplikace nefunguje. SDS MINI jsem zkoušel a přes UDP komunikuje tak jak má. Napsal jsem autorovi aplikace tak čekám jak to dopadne. Můžete zkusit taky, je to pan Malý - maly@merenienergie.cz

9

Nastav port na 60000 na APKe aj na SDS min a pôjde.