Tak dnes v noci sa to znova zakuslo...
V programe som si dal vypisovať hlášku aj pred funkciou HTTP_GET aj po nej, takže som zistil, že funkcia prešla OK, teda mi program vypísal hlášku aj po jej ukončení a hlášku pred spustením ďalšej už nevypísal. A niekde sa to aj tak zastavilo.
Ale mám istotu, že HTTP_GET() to nerobí.
Je zaujímavé, že niekedy to ide v pohode 5 dní, niekedy vydrží iba pár hodín. Program je jednoduchý, ten by nemal to zastavenie spôsobiť. Ešte ma napadá zdroj 12V, vyskúšam dať iný...
Doplnené:
Tak zdrojom to určite nie je.
Ale na 99,9% je chyba v meraní teploty. Zistil som, že čidlo teplomera občas nahodí obrovské číslo (a neviem prečo, celú cestu som dôkladne skontroloval, žiaden studený spoj, alebo zlý kontakt som nenašiel). V programe som mal podmienku, ak je sys(310) > 100 skoč na opakovať. A pri opakovaní sa s tým program nejako nevedel vyrovnať. Preto som skok na opakovať zrušil a zadal som takúto podmienku:
label chyba_teploty:
tep = (sys[310] / 100);
if (tep > 100)
{
echo ('CHYBA MERANIA TEPLOTY!!! Teplota = ',sys[310],' cas = ',sys[8],':',sys[9],':',sys[10]);
wait(1000);
goto chyba_teploty;
}
Neviem tú chybu sys(310) nasimulovať, tak budem čakať, ako to dopadne.
Vie niekto povedať, aké sú všetky možné chybové stavy na 1-wire a čo môže byť ich príčinou?