Téma: Ovládání relé přes portál
Zdravím všechny. Marně se pokouším rozchodit ovládání relé přes webový portál. Mám SDS-MICRO light E - R2, poslední verzi fw z 28.3.2016, v administraci SDS nastaveno ovládání přes "SDS-C PROGRAM" a v zařízení nahraná beta verze programu s ovládáním relé. Naměřená data na portál odcházejí v pohodě, zařízení pravidelně odesílá e-maily. Ještě maličkost - nechytá se synchronizace času. Zkoušel jsem dvě různá nastavení NTP. Zařízení je připojeno za NATem. Nenapadlo by někoho, čeho se chytnout? Není potřeba pro ovládání relé nějaký povolený port na routeru?
Ještě jsem zjistil následující poťouchlost: po restartu SDS zařízení se provede jedno nastavení relé z portálu (v libovolné kombinaci - jen R1, R2 nebo obě současně) a odešle se jejich stav na portál. Poté už SDS na změny z portálu nereaguje. Stav relé na portálu zůstává nezměněn i po změně stavu vyvolané přes SDS Control Panel (to ale musím být na lokální síti).
Uvítal bych radu od někoho, komu se povedlo rozchodit ovládání relé přes portál.