Děkuji za upřesněné informace.
Můžete ještě přesně popsat zapojení vstupů (svorek) pro daný S0 vstup, jak je to připojeno a k jakému elektroměru atd. abych si to mohl co nejpřesněji zreplikovat a vyzkoušet, a přijít na to v čem je problém.
Informace o downgrade a následné funkčnosti je pro mne zajímavá, nevidím v tom důvod, změny tam v této oblasti nejsou, musí se to tedy o to důsledněji prověřit.
Zkouším už celý den aktuální FW, s nastavením podle vašeho popisu nahoře, a nejsem to schopen zreplikovat.
A to mám zapojený jak elektroměr, tak potom pro zkoušku i elektronický generátor pulsů.
A údaj tam pořád je. To znamená že mi musíte poskytnout více informací, asi tam je jěště něco dalšího (ve vaší instalaci) co možná dosud bylo přehlédnuto - a co musím přidat do replikace tady u mne.
Může se jednat o situaci, kdy jste měl hodně starý FW, a nahrál jste nejnovější. Potvrdíte mi to ?
Protože to co zkouším je postupná aktualizace, bez přeskočení vydaných verzí.
To může být ten zásadní rozdíl !
Zeptám se ještě na toto:
- jak máte nastaveno automatického přepínání letního a zimního času
- pro každý ze S0 vstupů, na které pozici je máte, jaké OPTOx je ke které pozici přiřazeno (např. pozice "S0 [5.]" má u vás nastaveno OPTO5 atd.)
- pro každý ze S0 vstupů, používáte rozdělení na NT/VT (tarifní rozdělení ?)
- tam kde se vám po hodině neukazuje Okamžitá spotřeba (kW), tak tam je (samozřejmě dotaz platí jen v případě tarifního rozdělní pro daný S0 vstup) aktuálně jaký platný tarif ?
- jakou verzi FW jste měl v zařízení před aktualizací ?
Pochlubte se - popište jak využíváte své zařízení SDS zde ! Můžete si bezplatně přidat svou reklamu !